Go Back

Chef projekttransporter – Göteborg – Uppdraget slutfört enligt kundens intentioner

31-dec-2015

En av världens ledande aktörer inom sjö- och flygtransporter söker en chef till avdelningen för projekttransporter stationering i Göteborg.

Huvuduppdraget är att ansvara för samtliga projektlaster till och från Sverige samt att leda den operativa avdelningen. Positionen har eget resultatansvar och rapporterar till ledningen i regionen.  Tjänsten är mycket utåtriktad med ett stort fokus på att bearbeta nya samt vidareutveckla befintliga kunder. Företaget har en stor och väletablerad global projektorganisation som även kan ge support vid upphandlingar och under genomförande av uppdrag.  

För att lyckas på denna position måste man ha tidigare erfarenhet av personalledning och av projektspedition. Vidare är förhandlingsvana både med kunder såväl som med leverantörer ett måste. Som person ser vi en sökande som är mycket resultatinriktad, strukturerad och skicklig lagspelare med ett stort engagemang och driv. Flytande kunskaper i engelska och svenska, i tal såväl som skrift, är ett krav. I tjänsten ingår resor i samband med komplexa uppdrag.

Vi tror att den sökande har högskoleexamen eller liknande inom områden som logistik, ekonomi och/eller marknadsföring.

Låter det intressant och kan du vara den vi söker? Om så är fallet kontakta oss för ytterligare information, alternativt skicka din ansökan till oss senast 2016-01-28.

Ansökningar behandlas löpande.

Du kan skicka in din cv genom att använda formuläret nedan

* Obligatorsikt
Chef projekttransporter – Göteborg

Captcha Image

Go Back