Go Back

Här finns potential, vill du vara med att utveckla den? – Sverige

09-Jun-2018

Ett av Nordens starkaste namn inom logistik och kommunikation tar ytterligare jättekliv för att utveckla verksamheten. Potential och resurser finns. Vill du kliva på tåget?

Vår kund söker chefer till produktion (terminal & distribution) samt försäljningschefer och säljare. Utifrån nuvarande plattform ska de (tillsammans med dig?) utvecklas till att bli ledande i Norden på paket-, pall-, stycke-, parti- och hellaster samt marknads- & affärskommunikation. Dessutom avser företaget bli en aktör att räkna med inom översjö och flyg. Kort sagt, hela ”logistikportföljen”. Om du vill vara med oss på denna spännande resa så tycker vi att du ska kontakta oss.

Rekryteringsvärldens alla favoritklyschor som utmaning, driv, energi, engagemang, affärsmannaskap, tävlingsmänniska, affärskänsla, lagspelare, dynamik, lyhördhet osv. är, i detta fall, inga tomma ord.. Vi menar det!

Du har högskoleutbildning eller motsvarande samt dokumenterad erfarenhet som chef och ledare. Vi ser gärna att du har 5 års erfarenhet av försäljning i ett större företag där fler säljkanaler samverkar.

En tuff och krävande miljö, med stora utvecklingsmöjligheter. Har du det som krävs? I så fall, skicka din ansökan så fort som möjligt.

Ansökan kommer vara öppen under hela 2018, ansökningar kommer behandlas löpande.  

Du kan skicka in din cv genom att använda formuläret nedan

* ObligatorsiktChefer och säljare


Ja jag har läst Rosander Recruitments integritetspolicy och samtycker att mina personuppgifter sparas.


Go Back