Go Back

IT-chef - Sverige – Uppdraget slutfört enligt kundens intentioner

18-feb-2014

Uppdraget slutfört enligt kundens intentioner

 

Vi söker en IT-chef till ett medelstort globalt speditionsföretag inom flyg- och sjötransporter. Placeringsorten är Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är bred med flera inom IT-segmentet föreliggande åligganden. Företaget använder sig av plattformen Enterprice och huvudarbetsuppgiften är utveckling och förvaltning av nämnda system. Utöver detta så ingår även IT-ansvar för Hong Kong och Taiwan samt, på sikt, utrullning av Enterprice på övriga kontor i Fjärran Östern, vilket kommer medföra tjänsteresor. Tjänsten inbegriper även B2B integrering till kunders affärssystem (WEB och EDI), inköp av IT relaterade tjänster och utrustning samt verksamhetsrapportering. Personen som innehar denna position har även personalansvar för supportorganisationen.

Erfarenheter
En förutsättning för att lyckas är att du har arbetat med IT frågor i ledande befattningar under några år. Du har den erfarenhet och kunskap som krävs för att planera, strukturera och genomföra projekt från början till slut. Det är naturligtvis en stor fördel om du har arbetat med Enterprice. 
 
Personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, för att passa i organisationen krävs att du är en öppen och social person. Du är lyhörd och pedagogisk i ditt sätt och ser möjligheter i ditt arbete.
 
Tycker du att detta verkar intressant och kan du vara den vi söker? I så fall registrera ditt intresse till oss senast 21 mars 2014.
Urvalet till tjänsten sker löpande.

Du kan skicka in din cv genom att använda formuläret nedan

* Obligatoriskt

IT–chef – Sverige 
Captcha Image

Go Back