– AKTUELLT UPPDRAG –
Här finns potential, vill du vara med att utveckla den? | Sverige

Ett av Nordens starkaste namn inom logistik och kommunikation befinner sig i en mycket spännande förändringsresa – vill du kliva på tåget?


Vår kund söker chefer till produktion (terminal & distribution) samt försäljningschefer och säljare. Utifrån nuvarande plattform ska de, kanske tillsammans med dig, utveckla företaget till att bli ledande i Norden inom paket-, pall-, stycke-, parti- och hellaster samt marknads- & affärskommunikation. Dessutom har företaget påbörjat resan mot att bli en aktör att räkna med inom översjö och flyg. Kort sagt, hela ”logistikportföljen”. Om du vill vara med oss i denna spännande expansion så borde du nog kontakta oss

Rekryteringsvärldens alla favoritklyschor som utmaning, driv, energi, engagemang, affärsmannaskap, tävlingsmänniska, affärskänsla, lagspelare, dynamik, lyhördhet osv. är, i detta fall, inga tomma ord. Vi menar det!

Du har högskoleutbildning eller motsvarande samt dokumenterad erfarenhet som chef och ledare gärna från en större produktionsenhet med resultatansvar. Du har erfarenhet av förändringsledning samt av att vara chef för chefer och att leda genom andra. När det gäller tjänster inom försäljning så ser vi gärna att du har 5 års erfarenhet av försäljning i ett större företag där fler säljkanaler samverkar.

En tuff och krävande miljö, med stora utvecklingsmöjligheter. Har du det som krävs? I så fall, skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökan kommer vara öppen fram till september 2022, ansökningar kommer behandlas löpande. 

Du kan skicka in din cv genom att använda formuläret nedan.

Skicka in din CV här

* obligatoriskt

Välj fil Ändra
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra
Vår integritetspolicy