Uppdraget slutfört enligt kundens intentioner | Director Nordic Services – Placeringsort Stockholm

Här får du möjlighet att vara med på en spännande resa där vår uppdragsgivare ska flytta fokus från hårdvara till en digital tjänsteportfölj. Samtidigt får du chansen att ta ett ordentligt kliv i din personliga utveckling.


Har du vad som krävs för att leda och driva denna transformering?

Företaget har, globalt, ca 10 000 anställda och egen representation i mer än 20 länder. Utöver detta finns återförsäljare i ytterligare 10 länder. Produktportföljen, både hård- och mjukvara, är mycket väletablerad på världsmarknaden. Företagsfokus flyttas, precis som i samhället i övrigt, från hårdvara mot digitala tjänster, där man utvecklat ett flertal digitala plattformar för att tillgodose kundbehovet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som Director Nordic Services är att axla rollen och utveckla funktionen både strategiskt och operativt samt att, genom olika förändringsprojekt säkerställda kundnöjdhet. Du kommer vara ansvarig för ett team i Sverige om 15 personer med ansvar för att coacha, utveckla och inspirera dessa att uppnå uppsatta mål. Du ska utveckla processer och nuvarande struktur samt följa upp att beslutade rutiner följs. I rollen ingår även budgetansvar och du rapporterar direkt till VD Nordic. Du ansvarar ytterst även för övriga nordiska länder där respektive service manager rapporterar till dig.

Kvalifikationer / Personlighet
För att passa som Director Nordic Services bör du ha högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område. Några års erfarenhet av ledande roll som chef och en bakgrund inom service är meriterande. Du måste ha en god kommunikationsförmåga och obehindrat behärska det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Vi tror den som söker tjänsten är öppen och har en positiv attityd till förändringar och att du enkelt ser möjligheter i en föränderlig värld. Du måste vara driven, ha ett sinne för problemlösning och merförsäljning gärna med en ”teknikådra”. Som du säkert förstått kommer du att ha många kontakter, både internt och externt och det är därför viktigt att du har lätt för att skapa relationer och ett gott samarbete.     

Låter detta intressant och tror du dig vara den person vi söker, då ska du skicka din ansökan till oss snarast.

Ansökningar kommer behandlas fortlöpande.

Du kan skicka in din cv genom att använda formuläret nedan

Skicka in din CV här

Välj fil Ändra
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra
Vår integritetspolicy